Ansvar

Miljøet kommer først

Kontinuerlig videreutvikling

Vi er profesjonelle, og ansvar for mennesker og miljø er derfor en viktig del av vårt arbeid.
For oss betyr ansvar innsikt, omtanke og nøyaktig oppfølging i alt vi gjør. Gjennom vår lange historie har kontinuerlig utvikling alltid vært viktig, og i dag er bærekraftig omsorg og overvåking en integrert del av vår kultur. Våre moderne produksjonsanlegg muliggjør en transparent produksjonsprosess og utvikling av miljøansvar. Vi følger bærekraftforskriftene og bruker energi- og avfallshåndtering og bærekraftige produksjonsmetoder og materialer.

Vi samarbeider for tiden med EU om et prosjekt for sirkulær økonomi med fokus på syrer i produksjonsanleggene våre. Vi investerer også i resirkulering av materialer i lokalene våre. Edelmetaller er resirkulerbare, så når et produkt når slutten av sin livssyklus, kan materialene brukes om og om igjen.

Hvordan Vi Jobber

Kvalitetshåndverk

I vår bedriftskultur er erfaring, omtanke og kreativitet til stede i alt vi gjør. Vi bestreber oss på å opprettholde de høyeste kvalitetsstandarder og tjenester, slik man kan forvente av et selskap som er tildelt kvalitetsmerket som leverandører til den svenske kongefamilien.

Vår egen metall- og emaljefabrikk på øya Ösel i Estland er toppmoderne. Estland har sterke og velkjente håndverkstradisjoner, og medarbeiderne våre etterligner disse kvalitetene og leverer alltid etter kundenes behov og ønsker. Produktene våre er nøye utviklet, og vi trener kontinuerlig for å opprettholde ferdigheter og høy kvalitet i håndverket og prosessene våre. Produksjonen opprettholdes ved å teste og kontinuerlig oppdatere metoder, materialer og design.

Vi har vært ISO 9001-sertifisert for vårt kvalitetsstyringssystem siden 1999 og ISO 14001-sertifisert for miljøstyring siden 2008 - et bevis på at vi gjør en god jobb. Vi håper kundene våre anerkjenner vår yrkesstolthet når det gjelder kvalitetsstyring og bærekraftig utvikling, noe disse sertifikatene er et bevis på.

Vi samarbeider med de beste innen design og kunsthåndverk for å skape noe unikt. De svenske designikonene Carl Milles og Carl Eldh skapte medaljedesign for Sporrong tidlig på 1900-tallet, og i dag har vi ledende skandinaviske designere i vår omgangskrets.